איך מכינים פופקורן

 


• הכנסו לסירפופ 1- 3 כפות שמן
    
• הכניסו חצי כוס (כ- 60 גרם שזה כמעט כוס יד פעמים מלאה) גרגרי פופקורן מובחרים
    
• הדליקו את הכיריים לחום בינוני- גבוה
    
• סובבו את הידית במשך כל זמן הקליה
    
• הסירו מהכיריים כשקולות הפיצוחים מתחילים להפסק
    
• אין לסובב את הידית בכוח
    
מיד בתום ההכנה יש  יש לרוקן את הסיר מיד 
 
חשוב!
יש לתת לפופקורן להתקרר מאחר והלחות עדיין גבוהה כדי להמתין 2 דקות ואז הפופקורן נעשה יותר פריך.
    
• ניתן להוסיף מלח לפי הטעם
 
 

 
 

 

דרגו את המאמר:
0
כיצד מתפוצץ הפופקורן?
קישורים

Related Posts