על פי הפולקלור של כמה שבטים אינדיאנים ישנן רוחות החיות בתוך כל גרעין של פופקורן. פופקורן מפוצחרוחות אלו חיות בתוך ביתן בשקט ובשלווה. אך אם מחממים אותן, הן מתחילות להתרגז. ככל שהחום עולה, כך עולה גם רוגזן של הרוחות עד שלבסוף הן קופצות ויוצאות מתוך ביתן. למרות שכנראה אין רוחות בתוך גרעיני פופקורן, עדיין יש בתוכם כמות מים קטנה המאוכסנת בתוך כדור של עמילן.  לחות זו בתוך הגרעינים נעה סביב 14% ממשקל הגרעין.
 

 

בזמן החימום הלחות הופכת אט אט לקיטור והלחץ על קליפת הגרעין עולה. ישנו שלב לפני הפיצוץ שהגרעינים מתנפחים קצת והופכים להיות בהירים יותר עקב הלחץ של העמילן הלבן על הדפנות. כשהחום מגיע לכ- 200 מעלות הקיטור מפוצץ את קליפת הגרעין וסוחף איתו החוצה את העמילן.  בשעת הפיצוץ הפופקורן עשוי לגדול עד לכפי 40!

על מנת לגבל את התוצאות המירביות הסיר צריך להיות חם מאוד בכדי ליצור את הקיטור בגרעינים. סירי אלומיניום הם הטובים ביותר עקב מעבר חום גבוה. עם זאת בסיר ללא מנגנון ערבון גרעיני הפופקורן עלולים להשרף או להדבק לתחתית הסיר. במידה וזה קורה הטעם של כל תכולת הפופקורן בסיר נפגם וגם נאלץ לשפשף את הסיר ארוכות בסוף ההכנה. בסירפופ הגרעינים זזים כל הזמן הודות למנגנון הערבוב כך שמתקבל פופקורן איכוותי וטעים.
 
להזמנה עוד היום לחץ כאן.
 

sirpop פופקורן

 

סירפופ - סיר פופקורן 

 120 ש"ח - איסוף עצמי ממודיעין

קנה עכשיו

145 ש"ח - בדואר רשום

קנה עכשיו

180 ש"ח - בדואר שליחים  

קנה עכשיו

ppהרכישה מאובטחת באמצעות  


 

מכירות ישירות, וועדי עובדים, ורכזי 

רכישות קבוצתיות מוזמנים ליצור קשר.

נשמח לסייע לאנשים עם מוגבלויות לרכישה באמצעות הטלפון.

 08-9701090

שירות

מתכונים אחרונים