מה לעשות אני אוהב מאוד פופקורן. אני מכין פופקורן 4-5 פעמים בשבוע. כשלמדתי בארה"ב קיבלתי לראשונה את הסיר המופלא הזה. כשחזרנו לארץ הבאתי אותו איתי. אבל מה לעשות עם השנים הסיר התבלה עקב השימוש המוגבר, מידי פעם הייתי משיג סיר חדש. כך היה עד אותו יום בשנת 2008 בו חברת ההיטק ואני נפרדנו לשלום. קמתי בבוקר ושאלתי את עצמי מה אני עושה? התשובה הייתה דבר ראשון אני עושה פופקורן כדי להירגע. ואז עלה הרעיון להביא את הסירים לארץ. וכך עם צ'ק הפיצויים וחלומות גדולים התחלתי את המסע. 

עם הזמן הרגשתי ממש כממציא, שילוב של הטעמים הישראלים שלנו ושל יכולות הסיר הפיקו פופקורן חדש מקורי שלעניות דעתי לא פורסם מעולם. זעתר, חוויג, טחינה שילובים מופלאים שנמצאים בכל בית ומשדרגים את מגוון הטעמים המוכר.

אנו פועלים כאן להוות מקום מפגש עברי לכל אוהבי הפופקורן .

 

גיורא 

שירות

מתכונים אחרונים