פופקורן חריף

פופקורן חריף

ממש מהפיכה! כבר כמה ימים שאני משתמש במתכון, מאחר וזה ממש ממכר: פשוט מאוד יש לחתוך 4-5 פרוסות מפלפל חריף ולזרוק לסיר לפני הפופקורן.  ממשיכים עם הכנה רגילה והמלחה לאחר ריקון הסיר.  הבעייה שעדיין לא פתרתי היא מידת החריפות: אנו לא יודעים מה מידת החריפות של כל פלפל - יתרה מזאת הקצה החד של הפלפל הוא בדרך כלל פחות חריף מהחלק הקרוב לגבעול (פטוטרת) - כך שיש לשים לב למידת החריפות.

אזהרה !  לאחר ההכנה ו/או לאחר האכילה יש לשטוף ידים היטב עם סבון. במידה ולא תעשו זאת ותגעו בעיניים - תרגישו זאת טוב טוב.

 

 

 

 

דרגו את המאמר:
0
ראש בראש:איכות גרגיני פופקורן אביב 2016
פסטיבל הפופקורן

Related Posts

sirpop פופקורן

 

סירפופ - סיר פופקורן 

 120 ש"ח - איסוף עצמי ממודיעין

קנה עכשיו

145 ש"ח - בדואר רשום

קנה עכשיו

180 ש"ח - בדואר שליחים  

קנה עכשיו

ppהרכישה מאובטחת באמצעות  


 

מכירות ישירות, וועדי עובדים, ורכזי 

רכישות קבוצתיות מוזמנים ליצור קשר.

נשמח לסייע לאנשים עם מוגבלויות לרכישה באמצעות הטלפון.

 08-9701090