גרעיני פופקורן - מגה מול סוגת סתיו 2011

איך אומרים "מאיגרא רמא לבירא עמיקתא" .  יום שישי, רצים לסופר לעשות השלמות. לא אין לי כח לרוץ לרמי לוי בשביל כמה לחמניות, ארגז קולה ושקית של גרעיני פופקורן. 
אוי איזה טעות!!!!

לחמניה של 100 גרם במגה עלתה לי 3 ש"ח - צדק חברתי! 
ארגז של ששית קולה זירו עלה לי 38 ש"ח - צדק חברתי!
שקית של גרעיני פופקורן עלתה כ- 11 ש"ח - סביר אבל מסתבר ששילמתי על איכות של גרעינים ששוה לא יותר מ-6-7 ש"ח ולהלן הפירוט:

שני הסוגים נארזים על ידי סוגת. בדקתי 2 אריזות: אחת של סוגת בתוקף עד יוני 2012 ואחת של מגה בתוקף עד אוגוסט 2012.
מה להגיד: בהמשך לאיכות המתדרדרת של גרעיני הפופקורן של סוגת האריזה של מגה אפילו יותר גרועה:

גודל הפיצוח = בינוני
קרנצ'יות = בסדר
הטעם = נורא - יש טעם לוואי של מין סוג של עובש. עצמתי את הטעם והיה לי זיכרון של בית אריזה ישן או מכון תערובת מלא שקים ואבק ויונים מתעופפות.

חברים יקרים לי נראה שפשוט הסחורה לא טרייה. בשלב זה אני נשאר עם גרעיני מיה.

שבת שלום

דרגו את המאמר:
1
המשך קריאה
10068 Hits

פופקורן זעתר

 

נמאס לכם כל ערב לאכול את אותו הטעם? חברים, אני שמח לבשר שמצאתי מתכון מצויין לפופקורן. מתכון המתאים לטעם הישראלי: לא אין מדובר בפופקורן בטעם חומוס אלא, שימו לב:

 

פופקורן בטעם זעתר

 

פופקורן עם קצת מלח ועם הרבה זעתר הוא שילוב שהולך מצויין. הטעמים משתלבים משלימים זה את זה בצורה יוצאת מן הכלל.

 

 

להכנה:
3 כפות שמן
2 כפות זעתר
חצי כוס גרעיני פופקורן
מלח לפי הטעם

 

 

 

להדליק את הכיריים על חום גבוהה, להכניס את השמן, הזעתר והפופקורן ולסובב.
להמתין כדקה וחצי את גמר הפיצוח.
לרוקן לקערה
להוסיף מלח לפי הטעם.

 

שימו לב - יש להמתין לפחות 2 דקות עד שהלחות תצא. בזעתר ישנו לחות נוספת כך שחייבים להתאפק ולא לזלול עד לייבוש וקבלת פריכות.

 

הצלחה מובטחת!

 

מתוייג ב:
דרגו את המאמר:
1
המשך קריאה
10687 Hits

פופקורן מתוק

רכיבים:

0.5 כוס סוכר
כף סירופ תירס
כף מים
חצי כפית תמצית ווניל
2 כפות שמן (או חמאה)
קצת מלח

בסיר קטן יש לחמם את הרכיבים על אש בינונית במשך כ- 6 דקות. במקביל יש להכין פופקורן בסירפופ כרגיל. יש לרוקן את הפופקורן לקערה גדולה, ולצקת את רוטב הקרמל על הפופקורן המוכן תוך עירבוב. יש להמתין שהפופקורן יתקרר ויתייבש, ולפורר את הגושים הגדולים.

אין צורך להגיש - זה בטוח ייגמר לפני כן...

דרגו את המאמר:
1
המשך קריאה
12454 Hits

פופקורן קינמון מתוק

 

החומרים:

1/2 כוס פופקורן (160 גר')
3 כפות שמן
2 כפות סוכר (ניתן להשתמש גם באבקת סוכר)
כפית קנמון
מלח

 

בקערית קטנה מערבבית את הסוכר הקינמון וקצת מלח. מכינים פופקורן בסיר על פי ההוראות. בגמר ההכנה מורידים מהכיריים ומרוקנים מיד לקערה גדולה. מערבבים היטב עם תערובת הסוכר והקינמון.

דרגו את המאמר:
1
המשך קריאה
11234 Hits

איכות גרעיני פופקורן סתיו 2012

חברים יקרים יש שינויים.

סוגת: לאחר כמה עונות מאכזבות רכשתי שתי שקיות של סוגת. חשבתי שיכול להיות שינוי כי היצרן טרח והדביק מדבקה המעידה שמדובר בסוג טוב יותר. ובכן במקרה זה יש אמת בפרסום. הפופקורן האמת טרי יותר ללא טעם לוואי שהיה בעבר. התיישבתי על קערה של פופקורן וניסיתי לפרק את התכונות לגורמים: מבחינת גודל הפופקורן הוא טוב יותר בהשוואה לסוגת מלפני כמה עונות אך אין הבדל משמעותי ביינו לבין מיה.

מיה:  יש לי הרגשה וקשה לי לאושש אותה שהגרעינים של מיה ירדו באיכות. לפני מספר עונות ממש התרגשתי לספר לכם על התפרחת הגדולה והטעם מצויין. שלא תבינו אותי לא כהלכה, האיכות עדיין טובה אבל לא מה שהייתה לפני מספר חודשים. 

להזכירכם קיימים בשוק סוגים נוספים הנארזים בידי שתי החברות, כמו רמי לוי ושופרסל הנארזים על ידי מיה ומגה שנארז ע"יה סוגת כמדומני.

תתי הסוגים לא נבדקו.

  סוגת מיה  
טעם 8.6 8.5  
גודל 8 8  
פריכות 8.5 8.4  
       

 

 

 

דרגו את המאמר:
0
המשך קריאה
9130 Hits

sirpop פופקורן

 

סירפופ - סיר פופקורן 

 120 ש"ח - איסוף עצמי ממודיעין

קנה עכשיו

145 ש"ח - בדואר רשום

קנה עכשיו

180 ש"ח - בדואר שליחים  

קנה עכשיו

ppהרכישה מאובטחת באמצעות  


 

מכירות ישירות, וועדי עובדים, ורכזי 

רכישות קבוצתיות מוזמנים ליצור קשר.

נשמח לסייע לאנשים עם מוגבלויות לרכישה באמצעות הטלפון.

 08-9701090