הפופקורן לא פריך?

 

איך מקבלים פופקורן פריך? קריספי?

בגרעיני הפופקורן ישנה לחות שגורמת להם להתפוצץ בעת החימום. איך אנו יכולים לצמצם את הלחות ולקבל יותר פריכות , קריספיות לאחר הקליה?

 

מאחר וישנם מספר משתנים התלויים בעוצמת הכיריים, סוג הפופקורן וכמות השמן, מובאים להלן מספר צעדים העשויים לצמצם את הלוחת ולהגביר את הקריספיות :

 

1. יש לוודא שאתם משתמשים בסוג טוב של פופקורן.

2. יש לוודא שהקיטור יוצא בעת הקליה דרך הפתחים. ניתן לפתוח חריץ של דלת המכסה על מנת להגביר את האיורור.

3. למרות שהקליה דורשת חום רב, ישנם כיריים עם מבערי טורבו המגיעים לביקוע בתוך 60 עד 75 שניות. במקרה שכזה יש להוריד קצת את עוצמת האש על מנת לתת לגרעינים להתבשל קצת יותר. זמן ביקוע אופטימלי הוא בערך 90 שניות.

4. יש להוריד את כמות השמן במידה ואוכלים מיד. לצריכה מאוחרת יותר נא להגדיל את כמות השמן.

 

דרגו את המאמר:
1
באיזה שמן כדאי להשתמש בהכנת פופקורן?
שקיות פופקורן במיקרוגל

Related Posts

sirpop פופקורן

 

סירפופ - סיר פופקורן 

 120 ש"ח - איסוף עצמי ממודיעין

קנה עכשיו

145 ש"ח - בדואר רשום

קנה עכשיו

180 ש"ח - בדואר שליחים  

קנה עכשיו

ppהרכישה מאובטחת באמצעות  


 

מכירות ישירות, וועדי עובדים, ורכזי 

רכישות קבוצתיות מוזמנים ליצור קשר.

נשמח לסייע לאנשים עם מוגבלויות לרכישה באמצעות הטלפון.

 08-9701090