במדור השירות תמצאו הוראות הפעלה, טיפים וטריקים כיצד לשפר את השימור בסירפופ.

הפופקורן לא פריך?

 

איך מקבלים פופקורן פריך? קריספי?

בגרעיני הפופקורן ישנה לחות שגורמת להם להתפוצץ בעת החימום. איך אנו יכולים לצמצם את הלחות ולקבל יותר פריכות , קריספיות לאחר הקליה?

 

מאחר וישנם מספר משתנים התלויים בעוצמת הכיריים, סוג הפופקורן וכמות השמן, מובאים להלן מספר צעדים העשויים לצמצם את הלוחת ולהגביר את הקריספיות :

 

1. יש לוודא שאתם משתמשים בסוג טוב של פופקורן.

2. יש לוודא שהקיטור יוצא בעת הקליה דרך הפתחים. ניתן לפתוח חריץ של דלת המכסה על מנת להגביר את האיורור.

3. למרות שהקליה דורשת חום רב, ישנם כיריים עם מבערי טורבו המגיעים לביקוע בתוך 60 עד 75 שניות. במקרה שכזה יש להוריד קצת את עוצמת האש על מנת לתת לגרעינים להתבשל קצת יותר. זמן ביקוע אופטימלי הוא בערך 90 שניות.

4. יש להוריד את כמות השמן במידה ואוכלים מיד. לצריכה מאוחרת יותר נא להגדיל את כמות השמן.

 

דרגו את המאמר:
1
המשך קריאה
11022 Hits

שקיות פופקורן במיקרוגל

אריקה היל חשפה בחדשות הלילה של -CNN, ראיות לכך שפופקורן במיקרוגל עשוי להזיק לבריאות שלכם. בכתבה התגלה כי חומצת Fluorooctanoic נמצאה רמות גבוהות בשקיות מיקרוגל של פופקורן.

 

חומצת Fluorooctanoic , אשר מוספת לשקיות פופקורן במיקרוגל ומהווה ציפוי עמיד, מתפרקת על פופקורן כאשר השקית מתחממת, ולאחר מכן היא נספגת לתוך זרם הדם ונשארת שם זמן רב. חומר כימי זה התגלה כמסרטן בחיות מעבדה. ה-FDA

בוחן את השפעת החומר הכימי זה לעומק.

 

בנוסף לבעיה לעיל, הסוכנות להגנת הסביבה (EPA) לומדת בעיה אחרת הקשורה לתבלין החמאה בשקיות המיקרוגל. לפי דו"ח של NDTV.com : "נמצא כי חשיפה מאדים של תבלין החמאה בשקיות מיקרוגל של פופקורן, קשורה למחלות ריאה נדירה בה נדבקו עובדים במפעלים במיזורי, אילינוי, איווה נברסקה." החברות המיצרות חומרי טפלון כימיים מזיקים, הצהירו שהן יפסיקו את הייצור עד לשנת 2015.

 

אז מה אפשר לעשות בינתיים? פופקורן בסיר!

מקור: גסי ריי www.associatedcontent.com

 

מתוייג ב:
דרגו את המאמר:
2
המשך קריאה
13840 Hits

מתי להוריד את סיר הפופקורן מהכיריים?

 

חלק עיקרי מה"ידע" איך להכין פופקורן טעים הוא לדעת את התזמון המדוייק של הפסקת הקלייה. בדרך כלל עם הנסיון מגיע הידע: לא מורידים את סיר הפופקורן מהאש לאחר שנסתיימו כל קולות הפיצוח אלא כמה שניות לפני כן. הדרך הטובה היא להגביהה אתהסיר קצת מעל האש לעוד שניה או שתיים כדי לתת מספיק חום לאחרוני גרעיני התירס להתפוצץ, ואז מייד לרוקן את הסיר לכלי גדול ולתת לפופקרן להתקרר ולהתייבש למשך 2-3 דקות. כמו תבשילים אחרים, במידה ונשהה את ההורדה מהאש יותר מידי, הפופקורן יצא יבש מדי.

--

 

מתוייג ב:
דרגו את המאמר:
1
המשך קריאה
11861 Hits

הידית אינה מסתובבת בקלות?

במקרה נדיר וידית הסירפופ אינה מסתובבת בקלות גם כשהסיר ריק, יש:

 

1. לפתוח את הבורג המחבר בין הצור האנכי ובין גלגל השיניים,

2. להרים קצת את הציר אל תוך הבורג,

3. לחזק את הבורג.

 

הגובה הנכון של הציר הוא שתיי הערבוב יסתובב הכי נמוך שאפשר מבלי לגעת בתחתית הסיר. התייל אמור לסובב את גרעיני הפופקורן בתחתית הסיר. אין חשיבות לכיוון הסיבוב.

מתוייג ב:
דרגו את המאמר:
1
המשך קריאה
9274 Hits

חומרי טעם חמאה בפופקורן

על פי האתר eFluxMedia.com מחקרים שנערכו לפני כשנה מראים שחומרי טעם מלאכותיים בטעם חמאה שמוסיפים לפופקורן בשקיות עלולים לגרום למחלת ריאות obliterative bronchiolitis. נמצא כי החומר דיאצטיל diacetyl ,עשוי לגרום לאותה מחלה .

על מנת להינות מיתרונות הפופקורן ולשמור על אורח חיים בריא מומלץ להכינו רק עם רכיבים טבעיים ודיאטטים - מעט שמן גרעינים ומעט מלח.

מתוייג ב:
דרגו את המאמר:
1
המשך קריאה
10787 Hits

sirpop פופקורן

 

סירפופ - סיר פופקורן 

 120 ש"ח - איסוף עצמי ממודיעין

קנה עכשיו

145 ש"ח - בדואר רשום

קנה עכשיו

180 ש"ח - בדואר שליחים  

קנה עכשיו

ppהרכישה מאובטחת באמצעות  


 

מכירות ישירות, וועדי עובדים, ורכזי 

רכישות קבוצתיות מוזמנים ליצור קשר.

נשמח לסייע לאנשים עם מוגבלויות לרכישה באמצעות הטלפון.

 08-9701090