תירס גרעיני פופקורן

פופקורן יכול להיות חטיף בריא, מזין וזול. השאלה כיצד מכינים אותו?
פופקורן איכותי תלוי במרכיבים, באופן ההכנה ובאיכות הגרעינים:
איכות הגרעינים: בארץ ישנו גידול של פופקורן וישנו יבוא של פופקורן.
על פי נסיוננו ישנן שנים בהן תוצרת הארץ היא באיכות מעולה, וישנן שנים שהיא נופלת מאיכות הפופקורן המיובא.


יש להקפיד ששקית הגרעינים אינה כוללת קליפות ולכלוכים שונים, יש להקפיד שהגרעיני הפופקורן שלמים ולא שבורים, וכן יש להקפיד שגרעיני הפופקורן גדולים.פופקורן מפוצחאיכות השמן: כדאי להשתמש בשמן תירס, או בשמן קוקוס למרות ששמן קנולה בריא יותר.

מלח: יש להשתמש במלח דק.

אופן ההכנה: ישנן שתי דרכים עיקריות להכנת פופקורן:

1. באמצעות המיקרוגל
2. באמצעות סיר פופקורן על הכיריים

הכנת פופקורן באמצעות המיקרוגל: למרות שהכנת פופקורן במיקרוגל היא מהירה וקלה, התוצאות הן הרבה פחות טובות. ראשית שקית הפופקורן במיקרוגל כוללת לעיתים שכבה פנימית העשויה טפלון. הפופקורן בא במגע עם הטפלון ועשוי להתפרק על הגרעינים. שנית המרכיבים של הפופקורן בשקית כוללים כימיקלים שונים כולל חומרי טעם מלאכותיים. לבסוף התוצאה עצמה: הפופקורן בשקית הרבה יותר קטן, פחות טעים ובעיקר הרבה יותר יקר.

הכנה באמצעות הסיר:
כאן הרכיבים כוללים רק שמן וגרעינים. במידה ומשתמשים בסיר פופקורן - סירפופ , יש אפשרות לשלוט על כמות השמן וגם למנוע הדבקות ושריפה של הגרעינים בתחתית הסיר. ההכנת הפופקורן בדרך זו היא דיאטטית יותר, בריאה יותר, ומהירה יותר מאשר במיקרוגל. כמו כן הכמות גדולה יותר בפחות כסף. אין ספק שלאוהבי פופקורן אמיתיים, זו הבחירה הנכונה.
 

שירות

מתכונים אחרונים

sirpop פופקורן

 

סירפופ - סיר פופקורן 

 120 ש"ח - איסוף עצמי ממודיעין

קנה עכשיו

145 ש"ח - בדואר רשום

קנה עכשיו

180 ש"ח - בדואר שליחים  

קנה עכשיו

ppהרכישה מאובטחת באמצעות  


 

מכירות ישירות, וועדי עובדים, ורכזי 

רכישות קבוצתיות מוזמנים ליצור קשר.

נשמח לסייע לאנשים עם מוגבלויות לרכישה באמצעות הטלפון.

 08-9701090