גרעיני תירס תפוחים - הצד הכלכלי

גרעיני תירס תפוחים - הצד הכלכלי

כן - "גרעיני תירס תפוחים" זה פופקורן בלשון החוק. (תקנות בריאות הציבור (מזון) (סימון אזהרה מסכנת חנק), התשס"ו 2006) ואם בחוק עסקינן לפי הפרסומים ועדת הכלכלה אישרה לקריאה שנייה את חוק "הפופקורן", שיאפשר להכניס פופקורן ומזונות שונים לקולנוע ולמופעים. בעלי בתי הקולנוע מן הסתם יתנגדו בשל הסיבה הבאה:
- עלות מיכל של 2 ליטר פופקורן בקולנוע נעה בין 15-20 ש"ח.
- עלות ק"ג גרעינים פחות מ- 10 ש"ח
- מקילו גרעינים ניתן להכין כ-30 ליטר פופקורן
- יוצא שעלות הכנת 2 ליטר (+ שמן וגז בכמויות זניחות) היא פחות משקל אחד.

אתם משלמים פי 15-20 ממחיר עלות הייצור ללא עבודה.

עכשיו אתם מבינים למה בעלי בתי הקולנוע מתנגדים?

וזה לא הסוף: בבתי הקולנוע נוטים להמלחת יתר של הפופקורן לטעמי. אני לא יודע אבל אחרי שאוכלים פופקורן מלוח יתר על המידה חייבים הרבה שתייה.... גם השתייה בבתי הקולנוע יקרה להחריד.

דרגו את המאמר:
2
המשך קריאה
14355 Hits