באיזה שמן כדאי להשתמש בהכנת פופקורן?

באיזה שמן כדאי להשתמש בהכנת פופקורן?

בדקתי לאורך זמן כמה סוגי שמנים בפיצוח פופקורן. מצאתי ששמן קנולה של שמן זית טעים. לכן התקשרתי לשרות הלקוחות שלהם ושאלתי מה ההבדל בין השמן שלהם לשמנים אחרי שניתו להשיג אותם זול יותר.

נאמר לי שכל שמן שמחחמים מתחיל להחמצן. תהליך זה גורם לטעמים שונים. בשמן קנולה של עץ הזית מוסיפים ויטמינים לשמנים על מנת לעקב את תהליך החימצון.

מצד שני באתר של סופרסל כתוב שאין ממש הבדל בין השמנים השונים בתנאי שהם באים מחברות אמינות.

שורה תחתונה: מה מתאים ביותר לשימוש בסיר הפופקורן? נסו שמן קנולה של עץ הזית ומיד אח"כ שמן רגיל.

אני הבחנתי בהבדל.

דרגו את המאמר:
2
המשך קריאה
18483 Hits

הפופקורן לא פריך?

 

איך מקבלים פופקורן פריך? קריספי?

בגרעיני הפופקורן ישנה לחות שגורמת להם להתפוצץ בעת החימום. איך אנו יכולים לצמצם את הלחות ולקבל יותר פריכות , קריספיות לאחר הקליה?

 

מאחר וישנם מספר משתנים התלויים בעוצמת הכיריים, סוג הפופקורן וכמות השמן, מובאים להלן מספר צעדים העשויים לצמצם את הלוחת ולהגביר את הקריספיות :

 

1. יש לוודא שאתם משתמשים בסוג טוב של פופקורן.

2. יש לוודא שהקיטור יוצא בעת הקליה דרך הפתחים. ניתן לפתוח חריץ של דלת המכסה על מנת להגביר את האיורור.

3. למרות שהקליה דורשת חום רב, ישנם כיריים עם מבערי טורבו המגיעים לביקוע בתוך 60 עד 75 שניות. במקרה שכזה יש להוריד קצת את עוצמת האש על מנת לתת לגרעינים להתבשל קצת יותר. זמן ביקוע אופטימלי הוא בערך 90 שניות.

4. יש להוריד את כמות השמן במידה ואוכלים מיד. לצריכה מאוחרת יותר נא להגדיל את כמות השמן.

 

דרגו את המאמר:
1
המשך קריאה
11022 Hits
Featured

הכנת פופקורן בשמן קנולה בכבישה קרה

הכנת פופקורן בשמן קנולה בכבישה קרה

שמן בריאותי - לאחרונה ניתן להשיג שמן קנולה בכבישה קרה. שמן בכבישה קרה  עשיר בחומצות שומן  אומגה 3.  

אומגה 3 הינו רכיב חיוני בצריכת המזון והוא מועיל לפעולת הגוף בעשרות דרכים.  שמן קנולה מזוכך שאינו בכבישה קרה מכיל פחות אומגה 3 מאחר החומצה מתפרקת בתהליך הזיכוך וכן גם הדבר בטיגון. הבשורה הטובה היא שמאחר וטיגון הפופקורן בסירפופ מהיר הרבה יותר מכל סיר אחר, כמות האומגה 3 המתפרקת הינה קטנה משמעותית מהכנת פופקורן באמצעי אחר. בנוסף לכף הכנת פופקורן בשמן קנולה בכבישה קרה מעניקה לפופקורן גוון צהבהב ויפה.   

דרגו את המאמר:
1
המשך קריאה
15601 Hits